Terug naar overzicht

Nieuw lid: Studio ArnoldHoman

Na mijn terugkeer naar het Heitelân heb ik afgelopen jaar ‘Studio ArnoldHoman’ opgericht. Als ervaren architect heb ik hiermee vanuit een lang dienstverband de stap gezet naar zelfstandig ondernemerschap. Een bewuste stap die me ‘dichter’ bij mijn drie passies brengt: Verbeelden, Verbinden en Verduurzamen. Als vormgever koos ik letterlijk en figuurlijk voor een nieuw perspectief

Ik ga voor de match tussen een opgave en mijn passies. Het inzetten – en daar waar mogelijk verweven – van mijn schetsvaardigheid en concept-denken (Verbeelden), mijn integrale, open houding gericht op samenwerken (Verbinden), en brede volhoudbaarheid (Verduurzamen). Doen waar je energie van krijgt én naartoe brengt, onderscheidend waarde toevoegt: dat is pas duurzaam!

De passie voor ‘Verduurzamen’ zit vanaf jongs af aan in mijn DNA, en vond via interesses voor tekenen en bouwen, geschiedenis, hergebruik en transformatie, duurzame gebouwontwerpen, sociale cohesie en creativiteit, de weg naar circulariteit binnen (ontwerp)opgaven. De kennismaking met Vereniging Circulair Friesland voelt als thuiskomen. Logisch dat ik me nu aansluit bij VCF.

In mijn (net)werk – en zo ook binnen VCF – zoek ik ‘dwardenkend’ naar frisse, soms misschien niet direct voor de hand liggende samenwerkingen, verrassende combinaties van opgaven en verweving van kennis. Het is mijns inziens meer dan ooit nodig om met als bagage onze kennis en vakmatige achtergronden, op zoek te gaan naar vernieuwende antwoorden op de vragen die deze tijd ons stelt.

Met mijn lidmaatschap van VCF wil ik actief bijdragen aan de volhoudbare toekomst van mijn geboorteprovincie, deel ik via samenwerking graag mijn kennis met andere leden, en wil ik op mijn beurt graag ook leren. Om zo mijn eigen passies verder te ontwikkelen op het vlak van circulariteit. Graag maak ik kennis met je, om samen te ontdekken waar we het verschil kunnen maken. 

Meer informatie? Neem een kijkje op de website van Studio ArnoldHoman.

Terug naar overzicht